ارائه بیش از یکصد و هفتاد کتاب و مقاله پیرامون امام سجاد علیه السلام

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان این مرکز ارائه بیش از یکصد و هفتاد   کتاب و مقاله پیرامون امام سجاد علیه السلام تا 25 محرم الحرام 1434 سالروز شهادت آن بزرگوار را در دستور کار خود قرار داد .
این کتاب ها و مقالات بصورت دیجیتالی با پنج فرمت به نام های pdf – java –android - txt - epub برای استفاده در رایانه ، انواع گوشیهای تلفن همراه و انواع تبلت ها به صورت رایگان بر روی سایت مرکز به نشانی www.ghaemiyeh.com  بر روی سایت قرار خواهد گرفت .


زندگینامه امام سجاد علیه السلام
نام مبارک امام چهارم علی است و مشهورترین القاب آن حضرت زین العابدین و سجّاد می‌باشد و مشهورترین کنیه ایشان ابامحمد و ابوالحسن است. مدّت عمر آن بزرگوار  پنجاه و  هفت سال است. ایشان پانزدهم جمادی الاول سال سی و هشتم هجری به دنیا آمد. تولد آن بزرگوار دو سال قبل از شهادت امیرالمؤمنین علیه السلام است و تقریباً بیست و سه سال با پدر بزرگوار زندگی کرد. پس مدت امامت آن بزرگوار سی و چهار سال است.

حضرت سجّاد علیه السلام پدری چون حسین دارد و مادرش دختر یزدگرد پادشاه ایران است که دست عنایت حق به طور خارق العاده این دختر را به امام حسین می‌رساند. شرافت این زن آن است که مادر نُه نفر از ائمه طاهرین می‌شود و چنانچه امام حسین علیه السلام «اب الائمه» است. این زن نیز «ام الائمه» است.

گرچه امام سجاد علیه السلام با اهل‌بیت علیهم السلام در همه فضایل وجه اشتراک دارند و هیچ فرقی میان آنان از نظر صفات و فضایل انسانی نیست، اما از نظر گفتار و کردار شباهت تامّی به جدشان امیرالمؤمنان علی علیه السلام دارد. که آن موارد را ذکر می‌نماییم.

ایمان امام سجاد علیه السلام
امیرالمؤمنین علیه السلام در دعای صباح می‌گوید: «یا من دلّ علی ذاته بذاته؛ ای کسی که برهان وجود خود هستی.»

حضرت سجاد نیز در دعای ابوحمزه ثمالی می‌گوید: «بک عرفتک و انت دللتنی علیک و عویتنی الیک و لولا انت لم أدر ما انت؛ تو را به خودت شناختم و تو دلالت نمودی مرا بر خودت و دعوت نمودی به خودت و اگر نبودی، ترا نمی‌شناختم.»

اینگونه کلمات منتهای ایمان را می‌رساند و این همان ایمان شهودی است که امیرالمؤمنین می‌فرماید: «لو کشفت لی الغطاء ما ازددت یقینا؛ اگر بر فرض محال ممکن بود خدا را با این چشم ظاهری دید و می‌دیدم بر یقین من که الآن به ذات مقدس حق دارم چیزی افزوده نمی‌شد.»

علم امام سجاد علیه السلام
اگر امام علی علیه السلام می‌گوید: «از من بپرسید هر چه می‌خواهید که به خدا قسم تمام وقایع را تا روز قیامت می‌دانم، حضرت سجاد نیز می‌گوید: «اگر نمی‌ترسیدم که مردم در حق ما غلوّ کنند، وقایع را تا روز قیامت می‌گفتم.»


تقوای امام سجاد علیه السلام
حضرت علی علیه السلام می‌فرمود: «و الله لو اعطیت الاقالیم السبعة و ما تحت افلاکها علی ان اعصی فی نملة اسلبها جلب شعیرة ما فعلت؛ به خدا قسم اگر تمام عالم هستی را به من دهند که به مورچه‌ای ظلم کنم و بی‌جهت پوست جوی را از دهان آن بگیرم، این کار را نمی‌کنم.»

امام زین العابدین نیز می‌فرمود:
تعصی الاله و انت تظهر حبّه     هذا لعمری فی الفعال بدیع
لو کنت تظهر حبه لأطعته     ان المحب لمن یحب مطیع

«خداوند را معصیت می‌کنی و ادعا می‌کنی که او را دوست داری. به جان من این ادعا از عجایب امور است. اگر براستی خدا را دوست داشتی او را اطاعت می‌کردی، زیرا محّب همیشه مطیع محبوب است.»

در این اشعار نیز امام سجاد علیه السلام می‌گوید محال است که خداوند را معصیت کنم، زیرا او را دوست دارم.



عبادت امام سجاد علیه السلام
درباره امیرالمؤمنین گفته شده است که روزها به ایجاد باغ و قنات برای فقرا و محتاجین مشغول بود، و تا به صبح عبادت می‌کرد. حضرت سجاد نیز چنین بود چه بسیار باغ‌ها و قنوات که به دست ایشان برای دیگران آباد یا ایجاد شد. عبادت و سجده او به حدی بود که به زین العابدین و سجاد ملقب شد.

از رسول اکرم صلی الله علیه و آله روایت شده که روز قیامت خطاب می‌شود: «کجا است زین العابدین؟» و می‌بینم که فرزندم علی بن الحسین جواب می‌دهد و می‌آید.

از امام باقر علیه السلام روایت شده که: «پدرم را می‌دیدم که از کثرت عبادت پاهای او ورم کرده، و صورت او زرد، و گونه‌های او مجروح، و محل سجده او پینه بسته بود.»



سخاوت، فتوت و رأفت امام سجاد علیه السلام
در تاریخ آمده است یکی از کارهای امیرالمؤمنین علیه السلام اداره کردن فقرا به طور مخفیانه بوده است. امیرالمؤمنین شب‌ها خوراک، پوشاک و هیزم به خانه بینوایان می‌برد، و آن بینوایان حتی نمی‌دانستند که چه کسی آنها را اداره می‌کند. همچنین میان مورخین مشهور است که امام سجاد علیه السلام چنین بوده است.

راوی می‌گوید: در محضر امام صادق علیه السلام بودیم که از مناقب حضرت علی علیه السلام صحبت شد و گفته شد هیچ کس قدرت عمل امیرالمؤمنین را ندارد و شباهت هیچ کس به امیرالمؤمنین، بیشتر از علی بن الحسین علیهماالسلام نبوده است که صد خانواده را اداره می‌کرد. شب‌ها گاهی هزار رکعت نماز می‌خواند.»

از طریق اهل تسنن روایت شده است که چون امام سجاد علیه السلام شهید گشت روشن شد که آن حضرت صد خانواده را به طور مخفی اداره می‌کرده است.



زهد امام سجاد علیه السلام
چنانچه حضرت علی علیه السلام زاهد به تمام معنی بوده است و دلبستگی به مالی و به کسی جز به خدای متعال نداشته است. امام سجاد علیه السلام نیز همچنین بوده است. لذا به اصحاب خود سفارش می‌فرمود: اصحابی، اخوانی، علیکم بدار الآخرة و لا اوصیکم بدار الدنیا فانکم علیها و بها متمسکون اما بلغکم ان عیسی علیه السلام قال للحواریین. الدنیا قنطرة فاعبروها ولا تعمروها. و قال: من یبنی علی موج البحر داراً؟ تلکم الدار الدنیا و لا تتخذوها قراراً.

«ای یاران من، برادران من، مواظب خانه آخرت باشید من سفارش دنیا را به شما نمی‌کنم زیرا شما بر آن حریص هستید و به آن چنگ زده‌اید. آیا نشنیده‌اید که حضرت عیسی به حواریون می‌گفت: دنیا پل است، از روی آن بگذرید و به تعمیرش نپردازید! چه کسی روی موج آب، خانه می‌سازد؟ موج دریا این دنیا است، به آن دلبستگی نداشته باشید.»



شجاعت امیرالمؤمنین علیه السلام
شجاعت امام علی علیه السلام زبانزد خاص و عام است. و اگر گفتار امام سجاد علیه السلام را در مجلس ابن زیاد و در مجلس یزید و مخصوصاً خطبه آن بزرگوار را در مسجد شام در نظر بگیریم شجاعت این بزرگوار نیز بر ما روشن می‌شود.

امیرالمؤمنین شجاعت خود را در میدان برای افرادی مثل عمرو بن عبدود و مرحب خیبری به کار می‌برد و فرزند گرامی او امام سجاد، شجاعت را در مجلس ابن زیاد و مجلس یزید و روی منبر در مسجد شام به کار برده است.

سیاست امام سجاد علیه السلام
امیرالمؤمنین به اقرار همه مورخین از سنّی و شیعه پاسدار اسلام بود و رأی و تدبیر او فوق العاده مفید بود، چنانکه عمر بیشتر از هفتاد مورد گفته است: لولا علی لَهَکَ عمر، یعنی: «اگر علی نبود عمر هلاک شده بود.»

امام سجاد علیه السلام در مدت سی و پنج سال پاسدار شیعه بود. مورخین معتقدند که تدبیر امام سجاد علیه السلام، مدینه را و بسیاری از شیعیان را از دست کسانی چون یزید و عبدالملک مروان نجات داد.



حلم امام سجاد علیه السلام
درباره امیرالمؤمنین گفتاری نقل شده و ایشان فرمودند: «از کنار آدم بی‌خردی گذشتم که به من بد می‌گفت. از او صرف‌نظر کردم گویی که او حرفی نزده است.» درباره امام سجاد نیز گفتاری نقل شده است و ایشان فرمودند: «از کنار کسی گذشتم که به من بد می‌گفت. به او گفتم که اگر راست می‌گویی خداوند متعال مرا رحمت کند، و اگر دروغ می‌گویی خدا تو را بیامرزد!»


تواضع امام سجاد علیه السلام
حضرت علی علیه السلام با فقرا می‌نشست، با آنان غذا می‌خورد، از آنان دلجویی می‌کرد، به آنان لطف داشت و پناه آنان بود، برای آنان کار می‌کرد و از آنان پذیرایی می‌نمود، و درباره آنان به دیگران سفارش می‌کرد.

تاریخ نویسان اقرار دارند که امام سجاد علیه السلام، دوست داشت فقیران، یتیمان و بینوایان سر سفره‌اش باشند و با آنها بنشیند، غذا برای آنها آماده کند و حتی غذا در دهن آنان بنهد.



فصاحت و بلاغت در کلام امام سجاد علیه السلام
فصاحت به معنی خوب سخن گفتن، مجاز، کنایه، لطایف و مثال‌ها را به کار بردن است. و بلاغت، سخن خوب گفتن، بجا سخن گفتن، از طول کلام بی فایده پرهیز داشتن است. فصاحت و بلاغت امیرالمؤمنین مورد اقرار همه است آن چنانکه درباره نهج البلاغه گفته شده:

دون کلام الخالق و فوق کلام المخلوق؛ پایین‌تر از کلام خالق و بالاتر از کلام مخلوق است.»

امام سجاد علیه السلام صحیفه کامله سجادیه را به جهان عرضه داشت. صحیفه‌ای که مثل آن نیامده و نخواهد آمد. صحیفه‌ای که در ضمن دعا، معارف اسلام، سیاست اسلام، اخلاق اسلام، اجتماعیات اسلام، حقانیت شیعه، حقانیت اهل‌بیت، انتقاد از ظلم و ظالم، سفارش به حق و حقیقت، و بالاخره یک دوره معارف اسلامی را آموزش می‌دهد. صحیفه‌ای که محققین اسم آن را «اخت القرآن»، «انجیل اهل‌بیت»، «زبور آل محمد» نهاده‌اند. صحیفه‌ای که ابلهی با فصاحت ادعا کرد که می‌تواند چون آن بیاورد چون قلم به دست گرفت، نتوانست، دق کرد و مُرد.



جهاد امام سجاد علیه السلام
حضرت علی علیه السلام بزرگترین مجاهد اسلام است که توانست اسلام را از دست کفار و مشرکین نجات دهد. ولی فرزندش امام سجاد علیه السلام گرچه در کربلا کشته نشد اما وجودش، بقایش و اسارتش عامل بقای اسلام بوده است. قیام ابی عبدالله الحسین علیه السلام درختی بود که در کربلا کاشته شد و آبیاری و به ثمر رساندن و نگاهداری از آن به دست امام سجاد علیه السلام به دست زینب کبری انجام گرفت.

تدبیر امام سجاد علیه السلام در اسارت، گریه‌های امام سجاد در مدینه، نوحه خوانی و روضه خوانی‌های آن حضرت در مدت سی و پنج سال سخنرانیش، به موقع جهادی بود فوق العاده مفید و ثمربخش که تحلیل سیاسی تاریخ، این مطالب را نشان می‌دهد.



عفو و جوانمردی امام سجاد علیه السلام
اگر تاریخ درباره امیرالمؤمنین علیه السلام می‌گوید که چگونه از ابن ملجم مواظبت کرد و هنگامی که ظرف شیری را برای حضرت می‌آوردند نیمی را می‌خورد و نیم دیگر را برای او می‌فرستاد، و درباره او وصیّت و سفارش فراوان نمود، درباره امام سجاد نیز منقول است که: فرماندار مدینه که دل امام سجاد را خون کرده بود، از طرف عبدالملک مروان معزول شد و امر شد که او را به درختی ببندند و مردم بیایند و به او توهین کنند. امام سجاد علیه السلام اصحاب خود را خواست و سفارش فرمود که مبادا به او توهین شود! امام سجاد نزد او رفت و او را دلداری داد و نزد عبدالملک مروان وساطت او را کرد که از این خواری نجات یابد.

آن فرماندار معزول می‌گفت از علی بن الحسین و یارانش ترس دارم زیرا به آنها ظلم بسیار کردم.



ابهت و شخصیت امام سجاد علیه السلام
درباره حضرت علی علیه السلام گفته شده که بسیار متواضع بود، ولی بزرگی شخصیت آن بزرگوار میان همه محفوظ بود. همچنین است فرزند عزیزش امام سجاد علیه السلام.

در تاریخ ضبط است که هشام بن عبدالملک به حج آمده بود و کثرت جمعیت مانع شد که حجرالاسود را استلام کند. پس در گوشه‌ای برای او فرشی انداخته و نشسته بود که امام سجاد علیه السلام وارد طواف شد و وقتی به حجرالاسود رسید، مردم کنار رفتند و حضرت مکرّر استلام نمود. هشام فوق العاده ناراحت شد. یکی از اطرافیان پرسید: این مرد کیست که مردم چنین به او احترام دارند؟ هشام تجاهل کرد و گفت نمی‌دانم. فرزدق آنجا بود، فی البداهه قصیده مفصلی درباره امام سجاد علیه السلام سرود. ما چند بیت از آن قصیده را می‌آوریم: تمام قصیده در مناقب ابن شهر آشوب موجود است:


هذا الذی تعرف البطحاء و طاته      و البیت یعرفه و الحل و الحرم
ما قال لاقط الا فی تشهده     لولا التشهد کانت لانه نعم
یغضی حیاء و یغضی من مهابته       فما یکلم الا حین یبتسم
من معشر حبهم دین و بغضهم      کفر و قربهم منجی و مقتصم
مقدم بعد ذکر الله ذکرهم     فی کل فرض و مختوم به الکلم



«این مردی است که حجاز، خانه خدا، حل، حرم او را می‌شناسند. نه، در کلامش نیست ـ حاجت سائل را همیشه برآورده می‌کند جز در تشهد ـ که لا اله الا الله می‌گوید. و اگر تشهد در نماز نبود، نه او، همیشه آری بود: هنگام برخورد با مردمان چشم‌ها را فرو می‌بندد برای آن که حیا دارد، و دیگران چشم فرو می‌بندد به جهت ابهتی که او دارد. و سخن با او نمی‌گویند مگر که آن بزرگوار تبسّم کند. روز قیامت حبّ آنها دین است و بغض آنها کفر است و قرب و نزدیکی به آنان پناه و نجات انسان‌ها است. در نمازها یاد آنها و اسم آنها مقدم بر هر چیزی است بعد از اسم خدای متعال. و نمازها به اسم آنان تمام می‌شود ـ یعنی در نماز بعد از اسم خدا در اقامه، اسم اهل‌بیت است و آخر مطلب که در تشهد آخر گفته می‌شود باز اسم اهل‌بیت است. گفته شده که فرزدق به این اشعار آمرزیده شده است و به گفته جامی اگر اهل عالم به این اشعار آمرزیده شوند جا دارد.



زندگی امام سجاد علیه السلام
می‌دانیم زندگی حضرت علی علیه السلام پر تلاطم بود در نهج البلاغه می‌فرماید: «صبرت و فی العین قذی و فی الحلق شجی؛ صبر نمودم در مصایب نظیر کسی که خاری در چشم و استخوانی در گلو داشته باشد.» ولی زندگی امام سجاد علیه السلام از زندگی امیرالمؤمنین علیه السلام بسیار پرتلاطم‌تر بود. آن حضرت در بحبوحه جنگ صفین به دنیا آمد: در زمان معاویه و آن جنایاتش پرورش پیدا کرده. معاویه را با کشتارهای دسته جمعی شیعیان، با اشاعه سبّ امیرالمؤمنین در خطبه‌ها و بعد از نمازها دیده است. بعداً حماسه کربلا و اسارت، که هر روزی از آن چند بار مرگ است، مجلس ابن زیاد و مجلس یزید را با اهل‌بیت پدرش پشت سر نهاد. قضیه حرّه که ننگی است بر دامن مسلمانان را مشاهده کرد.

یزید سال دوم سلطنت، شخصی را با پنج هزار لشگر به مدینه فرستاد و دستور قتل عام داد و سه روز مدینه را برای لشگریان خود مباح اعلام نمود.

او شاهد قضیه عبدالله بن زبیر است ـ که همه بنی‌هاشم و من جمله محمد بن حنفیه را در شعب ابی طالب جمع نمود که بسوزاند و چون دشمن رسید موفق نشد ـ شاهد مروان بن حکم بود که دشمن سرسخت اهل‌بیت بود. شاهد حکومت عبدالملک مروان با فرماندارش حجاج بن یوسف ثقفی است. زندانی زندان حجاج بن یوسف است که در میان بیابانی، پنجاه هزار زندانی در آن زندان بود و دمیری در حیاة الحیوان می‌گوید خوراک آنها دو قرصه نان بود که بیشتر آن خاکستر بود. شاهد کشتار بیشتر از صد هزار نفر بود به جرم دوستی با اهل‌بیت. پنجاه و هفت سال در این دنیا زندگی کرد ولی هر روز از آن برای آن بزرگوار قتلگاهی بود.



لیست کتابهای امام سجاد علیه السلام

ردیف    عنوان کتاب    مؤلف
1    ادبیات سخنان امام سجاد و صحیفه سجادیه    سید فضل الله میرقادری
2    الارشاد (2)    شیخ مفید
3    اسوه کامل    سید محمد محسن دعایی
4    اعلام الهدایه الامام علی بن الحسین زین العابدین    المجمع العالمی لاهل البیت
5    افشاگریهای امام سجاد    عباس رفیعی پور
6    الامام الرابع علی بن الحسین زین العابدین    لجنه التحریر فی طریق الحق
7    الامام السجاد جهاد و امجاد    حسین الحاج حسن
8    الامام السجاد علی زین العابدین    عبدالقادر احمد عطا
9    الامام السجاد قدوه و اسوه    السید محمد تقی المدرسی
10    الامام زین العابدین  علی بن الحسین بن امیرالمومنین علی بن ابی طالب    عبدالرزاق موسوی المقرم
11    الامام زین العابدین صاحبه الصحیفه الربانیه و حامل الالام المضیئه    هادی المدرسی
12    الامام زین العابدین علی بن الحسین    سید محمود میرهندی
13    الامام زین العابدین عنقود مرصع    سلیمان کتانی
14    الامام زین العابدین قدوه الصالحین    السید محمد الشیرازی
15    امام سجاد    شهید مطهری
16    امام سجاد از دیدگاه اهل سنت    علی باقر شیخانی
17    امام سجاد از دیدگاه اهل سنت    محمد محسن طبسی
18    امام سجاد از کربلا تا شهادت    سید امیر حسین کامرانی راد
19    امام سجاد الگوی زندگی    حبیب الله احمدی
20    امام سجاد جمال نیایشگران    احمد ترابی
21    امام سجاد سرچشمه کمالات انسانی    محمد محمدی اشتهاردی
22    امام سجاد فاتح قلبها    عبدالکریم پاک نیا
23    امام سجاد و تربیت فرزند    علی همت بناری
24    امام سجاد و عبادت    حسین باقر
25    امام سجاد و نهضت توابین    عیسی ساجدی فر
26    امام سجاد و نهضت خدمت رسانی    محمد عابدی
27    امام شناسی (ج 14)    سید حسین حسینی طهرانی
28    الامام علی بن الحسین دراسه تحلیلیه    مختار الاسدی
29    الامام علی بن الحسین زین العابدین    السید زهیر الاعرجی
30    الامام علی بن الحسین زین العابدین و الخلافه الاسلامیه    اسحق شاکر العشی
31    الامام علی بن الحسین علیه السلام و حقوق انسان    الشیخ حسین شجاده
32    امامان اهل بیت در گفتار اهل سنت    داوود الهامی
33    الانوار البهیه فی تواریخ الحجج الالهیه    شیخ عباس قمی
34    اوضاع سیاسی عصر امام سجاد    غلامحسین صمیمی
35    ائمتنا    علی محمد علی دخیل
36    آشنایی با صحیفه سجادیه    مرتضی مطهری
37    آمال الواعظین (ج2)    سید ابراهیم حسینی لیلابی
38    بحارالانوار (ج 46)    محمد باقر مجلسی
39    بر امام سجاد و امام باقر چه گذشت؟    محمد حسین موسوی
40    برگزیدگان (ج 1)    مهدی رحیمی
41    بکاء الامام السجاد اسرار و نتائج ( جلد 1 و 2 )    ظهیر یوسف الدروره
42    بلاغه الامام علی بن الحسین    مصطفی محسن الموسوی
43    بهترین زندگی در پرتو سخنان امام سجاد    مسعود رضا (نوری)
44    پرتوی از مبارزات امام سجاد    عباس کوثری
45    پنجاه و هفت درس زندگانی از سیره عملی حضرت امام سجاد    حمید رضا کفاش
46    تاج الموالید: خلاصه زندگانی چهارده معصوم    علامه طبرسی
47    تاریخ انبیاء و چهارده معصوم    فرخ رصدی
48    تاریخ چهارده معصوم    محمد جواد مولوی نیا
49    تاملات فی محراب الامام زین العابدین علیه السلام    الدکتور محمد عبدالستار
50    تحلیلی از زندگانی امام سجاد ( جلد 1 و 2 )    باقر شریف قرشی
51    ترجمه الامام زین العابدین علی بن الحسین    ابن عساکر
52    ترجمه جلد 11 بحارالانوار (زندگانی حضرت سجاد)    محمد باقر مجلسی
53    ترجمه های صحیفه سجادیه    احمد قربانی
54    جزاء الاعداء الامام السجاد فی دار الدنیا    السید هاشم الناجی الموسوی
55    جستاری در زندگی با برکت امام سجاد (1)    مهدی پیشوایی
56    جلاء العیون (زندگی چهارده معصوم)    علامه مجلسی
57    جهاد الامام السجاد    السید محمد رضا الحسینی الجلالی
58    جهاد امام سجاد    محمد رضا حسینی جلالی
59    الجهاد فی نظر الامام السجاد علیه السلام    السید ابراهیم امین اسعد
60    چرا امام سجاد به مبارزات سیاسی نپرداخت؟    غلامحسین اعرابی
61    چهارده اختر تابناک    احمد احمدی بیرجندی
62    چهارده آیینه    محمد خرم فر
63    چهل حدیث سیره سجادی     
64    چهل داستان و چهل حدیث از امام زین العابدین    عبدالله صالحی
65    حدیث اهل بیت    یدالله بهتاش
66    حدیقه الذاکرین    یدالله بهتاش
67    حضرت سجاد    فضل الله کمپانی
68    حکم و وصایا الامام زین العابدین    احمد علی دخیل
69    حیات پاکان    بوستان کتاب قم
70    حیاه الامام زین العابدین دراسه و تحلیل ( جلد 1 و 2 )    باقر شریف القرشی
71    حیاه الامام علی بن الحسین    جعفر شهیدی
72    الحیاه السیاسیه للامام السجاد    نوری حاتم
73    خانه های مأذون در شرح حال چهارده معصوم    محمد باقر مدرس
74    الخطب الامام السجاد     
75    خطب امام سجاد    علی نظری منفرد
76    داستانهایی از اخلاق و رفتار امام سجاد    علی میر خلف زاده
77    دانستنی هایی درباره امام سجاد و صحیفه سجادیه    سید امیر حسین کامرانی راد
78    دانستنیهای صحیفه سجادیه    مصطفی اسرار
79    الدر النظیم فی مناقب الائمه اللهامیم    جمال الدین یوسف بن حاتم الشامی
80    در مکتب پیشوای ساجدان حضرت امام علی بن الحسین    علی قائمی امیری
81    دلائل الامامه    محمد بن جریر بن رستم الطبری
82    الذریعة الی تصانیف الشیعة (المجلد 13)    محمد محسن الشهیر بالشیخ آغا بزرگ الطهرانی
83    راه راستان (زندگانی چهارده معصوم)    دایره المعارف تشیع
84    راهکارهای معرفت امام سجاد    محمود مهدی پور
85    رساله الحقوق للامام زین العابدین علی بن الحسین ابی طالب    حسان عبدالله ابوصالح
86    رهبر آزادگان سید ساجدان علی بن الحسین    مرتضی فهیم کرمانی
87    رهیافتی به نظام تربیتی اسلام از نگاه صحیفه سجادیه    سید ابراهیم میرشاه جعفری
88    زندگانی امام زین العابدین علی بن الحسین    سید محسن امین
89    زندگانی تحلیلی پیشوایان ما    عادل ادیب
90    زندگانی چهارده معصوم    حسین مظاهری
91    زندگانی چهارده معصوم    سید محمد علوی
92    زندگانی حضرت امام سجاد    جمعی از علمای لبنان
93    زندگانی علی بن الحسین    سید جعفر شهیدی
94    زندگی دوادزه امام (ج 2)    هاشم معروف الحسنی
95    زندگینامه چهارده معصوم    محسن خرازی
96    ستارگان درخشان (سرگذشت امام سجاد)    محمد جواد نجفی
97    سجاد آل البیت    الاستاذ محمد عباس علی
98    سرچشمه کمالات انسانی    محمد محمدی اشتهاردی
99    سوگنامه آل محمد در ذکر مصائب جانسوز چهارده معصوم    محمد محمدی اشتهاردی
100    سیره الائمه (زین العابدین) باسلوب قصصی مسیر    محمد رضا عباس محمد الدباغ
101    سیره الائمه الاثنی عشر (ج 2)    هاشم معروف الحسنی
102    سیره عملی امام سجاد    حسین مطهری محب
103    سیره عملی اهل بیت حضرت امام سجاد    سید کاظم ارفع
104    سیره معصومان    سید محسن امین
105    سیره و زندگانی اهل بیت (زین العابدین امام سجاد)    لطیف راشدی
106    سیره و سخن پیشوایان    محمد علی کوشا
107    سیمای حماسی امام سجاد    سید احمد خاتمی
108    سیمای صحیفه سجادیه    غلامحسین اعرابی
109    صحیفه زمردین در سخنان سید الساجدین    علامه حسن زاده آملی
110    الصحیفة الثالثة السجادیة    عبدالله افندی اصفهانی
111    الصحیفة الثانیة السجادیة    محمد بن حسن حر عاملی
112    الصحیفة الخامسة السجادیة    سید محسن امین عاملی
113    الصحیفة الرابعة السجادیة    محدث نوری
114    الصحیفة السجادیة الجامعة    سید محمد باقر نجل آیة الله سید مرتضی موحد ابطحی
115    صوره الاخر فی مراره الذات السجادیه    الدکتور ریاض زکی قاسم
116    طریقه المعصومین فی عرض اصول الدین    الدکتور احمد راسم النفیس
117    عجایب و معجزات شگفت انگیزی از امام سجاد    واحد تحقیقاتی گل نرگس
118    عجایب و معجزات شگفت انگیزی از چهارده معصوم    واحد تحقیقاتی گل نرگس
119    علاقه المسلمین الافارقه باهل البیت علیهم السلام    الشیخ احمد تیجان سیلا
120    عوالم العلوم و المعارف و الاحوال الامام علی بن الحسین    عبدالله بحرانی اصفهانی
121    فروغ قرآن در نگاه سیدالساجدین    عباس کوثری
122    الفصول المهمه فی معرفه الائمه    علی بن محمد بن احمد المالکی المکی
123    فی رحاب ائمه اهل البیت (ج 3-5)    السید محسن الامین
124    فی رحاب الامام زین العابدین علیه السلام    الشیخ علی عزیز الابراهیم
125    قطره ای از دریای فضائل اهل بیت (ج 2)    سید احمد مستنبط
126    کتاب شناسی امام سجاد    ناصرالدین انصاری قمی
127    کرامات و مقامات عرفانی امام سجاد    سید علی حسینی
128    کشف الغمه فی معرفه الائمه (ج 2)    ابوالحسن علی بن عیسی بن ابی الفتح الاربلی
129    کتابنامه صحیفه سجادیه    حسین درگاهی
130    گلچین حکمت (اندرزهای رسول خدا و ائمه معصومین)    محمد باقر مجلسی
131    المجالس السنیه (ج 2)    السید محسن الامین
132    مجموعه زندگانی چهارده معصوم (ج 1-2)    حسین عماد زاده
133    المدینه الفاضله فی رساله الحقوق للامام زین العابدین    الدکتور بکری شیخ امین
134    مسند الامام السجاد ( جلد 1 و 2 )    عزیزالله عطاردی
135    معارج الوصول الی معرفه فضل آل الرسول و البتول    محمد بن عزالدین یوسف بن الحسن الزرندی
136    معجزات امام سجاد    حبیب الله اکبرپور
137    معرفی صحابه سبعه    عبدالعلی پوراکبر
138    معصوم ششم علی بن الحسین سید السجادین    جواد فاضل
139    مقدمة جواد القیومی الاصفهانی     
140    مقدمة عزالدین الجزائری     
141    مقدمة للسید الشهید محمد باقر الصدر     
142    مقدمة محمد جواد مغنیة     
143    مقدمة محمد مشکاه     
144    مقدمة نبیل شعبان     
145    مقدمه اسدالله مبشری     
146    مقدمه آیت الله شهید محمد باقر صدر     
147    مقدمه جواد قیومی اصفهانی     
148    مقدمه شانه چی    سید کاظم شانه چی
149    مقدمه مرحوم حضرت آیت الله العظمی مرعشی نجفی     
150    مکاتیب الائمه    علی الاحمدی المیانجی
151    مناقب اهل بیت از دیدگاه اهل سنت    سید محمد طاهر هاشمی شافعی
152    منتخب التواریخ در زندگانی چهارده معصوم    محمد هاشم بن محمد علی خراسانی
153    منتهی الامال (ج 2)    عباس قمی
154    مواقف الامام زین العابدین علیه السلام فی الحفاظ علی الدین و الامه    السید عبدالکریم فضل الله
155    موسوعه المصطفی و العتره (السجاد علی)    حسین الشاکری
156    نبذه عن حیاه المعصومین (الامام علی بن الحسین زین العابدین)    والده السید محمد حسین الشیرازی
157    نجی کربلاء    عبدالعزیز بن احمد العمیر
158    النظریه السیاسیه لدی الامام زین العابدین    محمود البغدادی
159    نقش امام سجاد در رهبری شیعه    محسن رنجبر
160    نکته های ناب از زندگانی چهارده معصوم    محمد گلستانی
161    نگاهی بر زندگی امام سجاد    محمد محمدی اشتهاردی
162    نگاهی به زندگی دوازده امام    علامه حلی
163    نمونه هایى از فضائل وسیره فردى امام على بن الحسین (ع)    سید علی اکبر قریشی
164    نوادر المعجزات فی مناقب الائمه الهداه    محمد بن جریر بن رستم الطبری
165    نور الابصار فی احوال الائمه التسعه الابرار    محمد مهدی الحائری المازندرانی
166    و سلاحه البکاء    کمال السید
167    وسیله الخادم در شرح صلوات چهارده معصوم    فضل الله روزبهان خنجی اصفهانی
168    وصایای چهارده معصوم    فرشاد مومنی
169    وقفه فی محراب الامام زین العابدین علیه السلام    الدکتور احمد عمران الزاوی
170    هدایتگران راه نور (زندگانی زین العابدین امام سجاد)    سید محمد تقی مدرسی
171    الیقین الشافی بحال الامام زین العابدین علیه السلام    الاستاذه نهی العابد

خواندن 5072 دفعه

حقوق مولفان و ناشران

تمامی محتوای چند رسانه ای(کتاب ،کتاب صوتی، کتاب تصویری،مجلات،روزنامه ها،مقالات،پایان نامه ها) موجود در بازار کتاب دیجیتالی قائمیه با هماهنگی و رعایت کامل حقوق ناشران ، نویسندگان و دریافت مجوز کتبی از آنان به صورت کاملا رایگان عرضه می‌شوند.

 

شبکه های اجتماعی بازار کتاب



بازار کتاب اولین و بزرگترین سامانه دانلود کتاب الکترونیکی رایگان بر خط با هدف در دسترس قرار دادن متون و کتب شیعه راه‌اندازی شده است. به کمک کتابخانه دیجیتالی بازار کتاب به هزاران عنوان کتاب به زبان های مختلف : فارسی ، عربی ، انگلیسی و آذری و غیره .... دسترسی خواهید داشت.


همین حالا اپ بازار کتاب را نصب کنید و کتابخانه خود را با دانلود کتاب های برتر پربار کنید.

با کلیک بر روی این لینک عضو کانال تلگرام ما شوید.