انتشار بیش از صد و بيست كتاب و مقاله پیرامون امام حسن عسكري علیه السلام

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان این مرکز ارائه بیش از یکصد و بيست   کتاب و مقاله پیرامون امام حسن عسكري علیه السلام تا 8 ربيع الاول 1434 سالروز شهادت آن بزرگوار را در دستور کار خود قرار داد .
این کتاب ها و مقالات بصورت دیجیتالی با پنج فرمت به نام های pdf – java –android - txt - epub برای استفاده در رایانه ، انواع گوشیهای تلفن همراه و انواع تبلت ها به صورت رایگان بر روی سایت مرکز به نشانی www.ghaemiyeh.com  قرار خواهد گرفت .

نرم افزار های مربوط به امام حسن عسکری (علیه السلام)



خلاصه از زندگینامه امام عسکری (ع)

نام : حسن

شهرت : عسگری زکی هادی ، سراج ، رفیق

لقب : الخاص

کنیه : ابو محمد معروف به « ابن رضا» (ع)

نام پدر :امام علی النقی (ع)

نام مادر: سوسن يا حديثه يا سليل

تاریخ ولادت : هشتم  ماه ربیع الثانی سال 232 هجری یا 231 هجری

محل ولادت : مدینه طیبه

مدت امامت : 6 سال

تاریخ شهادت : هشتم ماه ربیع الاول سال 260 هجری

محل دفن : سامراء



آسمان ديده بر زمين گشوده بود و مدينه، شب انتظارش را به دست صبح اميد مي سپرد که ناگاه در صبح دمي حيات بخش آفرينش، تولدي دوباره کرد و يازدهمين روشنگرش را به هستي بخشيد. عرش به برکت ميلاد جهان افروز امام عسکري (ع) بزم شادي گستراند. تولد او موعودي را بشارت دهنده است که ظهورش، سپيده دمي است به سوي روشنايي و  مرهمي  برتمامي رنج ها و مقصد تمام رفتن ها و رسيدن ها.به اميد ظهورش

زندگينامه

در عصر حکومت و خلافت متوکل سفاک ترین خلفای بنی العباس ، ابومحمد حسن بن علي، امام يازدهم از ائمه عشر (ع) و سيزدهمين معصوم از چهارده معصوم (ع)، در شهر تاریخی و پایگاه نشر اسلام مدینه در خانه ی امام هادی دهمین پیشوای جهان اسلام و از یک مادر دانشمند و پرفضیلت دیده به جهان گشود مادرش بانويي صالحه و عارفه به نام سوسن يا حديثه يا سليل  بود که بانوان مدینه از محضر پر فیض او بهره های علمی  می بردند .

نامی که برای این مولود انتخاب گردید همتای نام جد بزرگوارش امام حسن مجتبی بود که تجدید کننده خاطرات نخستین ثمره ی باغ پر بار رسالت است .

روز میلاد مبارک او به اتفاق اغلب سیره نویسان اسلامی در روز هشتم ربیع الثانی به سال 232 هجری بود . مدت كوتاه حيات امام به سه دوره تقسيم مي گردد: تا چهار سال و چند ماهگي امام (و به قولي تا 13 سالگي) از عمر شريفش در مدينه سر برده، تا 23 سالگي به اتفاق پدر بزرگوارش در سامرا مي زيسته (او پدر بزرگوارش امام هادي (ع) در محله عسگر قرارگاه سپاه در شهر سامرا زندگي مي كردند و به عسگري لقب يافتند) و تا 29 سالگي يعني شش سال و اندي پس از رحلت امام دهم (ع) در سامرا ولايت بر امور و پيشوايي بر ستون را بر عهده داشته است.

دوران زندگی کوتاه امام حسن عسگری بر سه دوره ی مشخص تقسیم میگردد:

1-       پنج سال در حجاز در شهر زادگاه خود در حضور و مراقبت پدر بزرگوارش.

2-       شانزده سال در عراق قبل از دوران امامت وپیشوائی .

3-       هفت سال دوران کوتاه وپربار امامت وزعامت در عراق .

سیرت امام حسن عسگری (ع)
امام حسن عسگری (ع ) بیانی شیرین و جذاب و شخصیتی الهی، باشکوه و وقار و مفسری بی نظیر برای قرآن مجید بود . راه مستقیم عترت و شیوه صحیح تفسیر قرآن را به مردم و به ویژه برای اصحاب بزرگوارش در ایام عمر کوتاه خود روشن کرد .

چگونگي انتخاب امام به امامت:

امام هادي (ع) پسر ديگري به نام ابو جعفر محمد داشت كه بنا به برخي از روايات از جمله روايتي كه شيخ طوسي در كتاب الغيبت آورده مقرر بود امامت شيعه به او برسد و امام دهم به امامت او اشارت فرموده بود....... محمدبن علي مردي  پارسا و مورد احترام اصحاب پدر خويش بود اما اين پسر در زمان حيات امام از دنيا رفت و بعضي از شيعيان دين از اين بابت به انديشه فرو رفته از جمله ابوهاشم داود بني قاسم جعفري گويد من در اين انديشه بودم كه امام هادي (ع) فرمود: بلي خداوند بجاي ابوجعفر, ابو محمد (امام حسن عسگري (ع)) را امام قرار داد. همچنانكه دربارة اسمعيل (فرزند امام صادق (ع) ) و امام كاظم (ع) چنين شد. اين روايت يكي از روايات مهم دال بر نص امامت امام حسن عسگري (ع) است.

امام دهم را برادر ديگري بود به نام جعفر كه نزد شيعيان به لقب كذاب معروف شد. بعد از آنكه امام عسگري (ع) از سوي پدر به امامت منصوب گرديد. جعفر مدعي وي گرديد و شروع به كار شكني و توطئه گري و فتنه انگيزي بسيار نمود و بعد از رحلت حضرت امام حسن عسگري (ع) دعوي امامت كرد و منكر وجود امام غايب (عج) شد.



داستاني از مهابت آن بزرگ:

در حوادث رجب سال 255 ق گفته اند كه دو تن از سادات علوي حسني به نام عيسي بن محمد و علي بن زيد در كوفه شوريدند و عبدالله بن محمد بن داودد بن عيسي را در آن شهر كشتند و عده اي به سبب قتل وي گرفتار و زنداني شدند يكي از اين اشخاص ابوهاشم داوود بن قاسم جعفري است كه روايت مي كند شبي امام حسن حسن عسگري (ع) و برادرش جعفر را به زندان آوردند و جعفر زاري و بي قراري مي كرد ولي حضرت عسگري (ع) او را ساكت مي نمود.

در روا يت مذكور آمده است كه متصدي زنداني كردن امام، صالح بن وصيف يكي از سرداران معروف بوده است... مي گويند عباسيان و منحرفان از آل محمد (ص) بر صالح بن وصيف فشار آوردند كه بر امام در زندان سخت بگيرد و او گفت دو تن از شريرترين افراد را مامور اين كار كرده است اما با ديدن حسن بن علي (ع) تحول يافته و روي به عبادت و نماز آورده اند وقتي علت اين تغيير حالت را از ايشان پرسيدم گفتند: از فيض ديدار امام به اين سعادت رسيده ام او تمام روزها را روزه مي گيرد و هر شب تا بامداد به نماز مي ايستد، با هيچ كس سخن نمي گويد و جز عبادت به كاري ديگر  نمي پردازد مهابت او بدان حد است وقتي كه به ما نگاه مي كند به لرزه مي افتيم و خود را به كلي مي بازيم.

موضع علمي و آموزشي امام:

مواضع علمي او (ع) در پاسخهاي قاطع و استوار در مورد شبهه ها و افكار كفر آميز و بيان كردن حق، باورشان مناظره و گفتگوهاي موضوعي و مناقشه ها و بحثهاي علمي، و همزمان با آن فعاليتها،‌ كوششهاي ديگر از قبيل صادركردن بيانيه هاي علمي و ... (بوده است)....

كندي (ابويوسف يعقوب بن اسحاق) فيلسوف عراقي در زمان امام (ع) پيرامون متناقضات قرآن،‌كتابي تدوين كرد بوسيله بعضي از منسوبان به حوزه علمي او، ‌با او تماس گرفت و كوشش او را با شكست روبرو كرد وكندي را قانع فرمود كه در اشتباه بوده است. كندي توبه كرد اوراق خود را سوزانيد.



موضع نظارت بر پايگاههاي مردمي:

ـ موضع امام (ع) در اين زمينه، نظارت بر پايگاههاي مردي خود و پشتيباني از آن پايگاهها و بالابردن درجه آگاهي آنها و مجهز كردن آن با همه اسلوبها و روشهاي پايداري و بالابردن به سطح پشتازان متعهد بود.

امام غالباً آنان را هشدار مي داد تا در دام عباسيان نيفتد ودر مصائب روزگار از نظر اقتصادي و اجتماعي به علت بدبختيها و رفتار بيرحمانه حكام كه با آن روبرو مي شدند، به آنان كمك مي رسانيد.....

ـ براي امام از مناطق گوناگون اسلامي كه پايگاههاي توده اي او آنجا بود، بوسيله نمايندگان او كه در آن مناطق پراكنده بودند اموال بسيار مي بردند و امام با دقت بسيار و با روشهاي گوناگون

مي كوشيدند تا آن امر را كاملاً از چشم دولتيان بپوشاند و به نحوي پنهاني عمل كند....

ـ دولت عباسيان در برابر ياران امام (ع) و در پايگاههايي كه پشتيبان ا بودند، قاطعانه و بيرحمانه ايستادگي مي كرد و براي از ميان برداشتن خط مشي و برنامه امام و پراكندن و اداره كردن ياران او كوششهاي فراوان بعمل آورد....

موضع امام درمقابل آن كوششها، پندگويي بود كه به ياران دلداري مي داد و مي فرمود: (تهيدست و با ما بودن، بهتر كه توانگر بودن و با غير ما بودن. كشته شدن با ما، بهتر كه زنده بودن با دشمن! ما براي هر كس كه به ما پناه آورد،‌ پناهگاهيم و براي آن كس كه بخواهد به وسيله ما ببيند، نوريم، و آن كس را كه به ما پناه آورده، عصميتم و هر كس كه ما را دوست بدارد بحقيقت در بزرگي و مقام با ما است و هر كس كه از ما منحرف گردد، جاي او در آتش است)



موضع چهارم آماده كردن مسئله غيبت :

ـ  امام حسن عسكري (ع) كه به وضوح مي ديد كه اراده الهي براي ايجاد دولت الله بر روي زمين و در برگرفتن همه جهان انسانيت و گرفتن دست مستضعفان در زمين، تا خوف آنان به امنيت خاطر تبديل گردد و خداي را عبادت كنند و هيچ چيز را شريك او نگيرند .......

ـ براين تعلق گرفته است كه فرزندش غيبت كند.......

ـ فعاليت امام حسن عسكري (ع) و برنامه ريزي او در تحقق بخشيدن هدف مزبور به دو كار مقدماتي نيازداشت:

1-  مخفي كردن مهدي (عج) از چشم مردن و نشان دادن وي فقط به بعضي از خواص

2-  آنكه به هر ترتيب، فكر غيبت را در اذهان و افكار رسوخ دهد و به مردم بفهماند كه اين مسئوليت  اسلامي را بايد تحمل كنند و مردم را به اين انديشه و متفرعات آن عادت دهند....

بيانيه امام حسن عسكري (ع) سه شكل داشت:

الف) ...... بيانيه هاي كلي و عمومي درباره صفات مهدي (ع) از قبيل: «وقتي قيام كند، در ميان مردم با علم خود داوري خواهدكرد مانند داوري داود كه از بينه و دليل پرسشي نمي كرد».



ب‌) توجيه و نقد سياسي در مورد اوضاع موجود، و مقرون كردن آن به انديشه وجود مهدي (ع) و ضرورت ايجاد دگرگونيها از سوي او و از اين قبيل است: «وقتي قائم خروج كند به ويران كردن منابر و جايگاههاي خصوصي در مساجد فرمان خواهد داد اين جايگاهها به منظور امنيت و محافظت خليفه از تعدي، و براي افزودن هيبت او در دل ديگران بنا شده است.»



ج‌) اعلاميه هاي كلي براي پايگاهها و اصحابش كه در آن، ابعاد انديشه غيبت براي آنان و ضرورت آمادگي و عمل به آن از ناحيه رواني و اجتماعي توضيح داده شده بود، تا غيبت امام (ع) و جدايي او را از آنان بپذيرند. امام به ابن بابويه نامه اي نوشت و در آن فرمود: «بر تو باد بردباري و انتظار گشايش، پيمبر فرمود: برترين عمل امت من انتظار كشيدن گشايش است و شيعه ما پيوسته در اندوه است تا فرزندم ظهوركند........»



3-  راه ديگري كه امام براي آمادگي غيبت دراذهان مردم انجام داد پنهان نمودن خود و برقراري رابطه با دوستان و طرفداران ازطريق مكاتبه و مراسله بوده است. همچنين نظام و روش وكالتي و وساطتي كه امام حسن عسكري (ع) با پايگاههاي مردمي خود برگزيد، روشي ديگر از روشهاي بود كه براي فهماندن مسئله غيبت آماده شده بود.............



شهادت امام( ع)

از ابو الاديان نقل كرده اند كه گفت: من خادم امام عسكري بودم و رسائل او را به شهرهاي ديگر مي بردم و جواب مي آوردم،‌ در بيماري منتهي به رحلت وي هم نزد او رفتم نامه هايي را كه نوشته بود به من داد و فرمود به مداين ببرم من رفتم و پس از پانزده روز برگشتم اما ديدم بانگ زاري و شيون از خانه امام بلند است و جعفر بن علي بر در خانه ايستاده به تعزيت شيعيان پاسخ مي دهد. با خود گفتم اگر اين مرد امام شد باشد كار امامت دگرگون خواهد شد. در اين آن خادمي بيامد و به جعفر گفت كار تكفين تمام شد بيا بر جنازه برادرت نماز بگزار جعفر و همه حاضران به داخل خانه رفتند من هم رفتم و امام را كفن شده ديدم. جعفر پيش رفت تا در نماز امامت كند وقتي خواست تكبير بگويد ناگهان كودكي با چهرة گندمگون و موئي كوتاه و مجعد و دندانهايي كه بينشان گشادگي بود پيش آمد ورداي جعفر را كشيده گفت: اي عم عقب برو من براي نماز بر پدرم از تو شايسته ترم جعفر در حاليكه رنگش از خشم تيره شد عقب رفت و آن كودك بر جنازه امام نماز گزارد او مهدي موعود امام دوازدهم (عج) بود.



تاليفات امام حسن عسكري (ع)

1-  تفسير قرآن منسوب به او

2-  نامه آن حضرت به اسحاق ابن اسماعيل نيشابوري

3-  مجموعه حكم، مواعظ و كلمات قصار امام كه در كتب حديث و تاريخ ثبت است.

4 - «رساله المنقبه» درمسائل حلال و حرام كه منسوب به اوست و «ابن شهر آشوب» در كتاب «مناقب» از آن سخن گفته است

لیست کتابهای امام حسن عسکری (علیه السلام)
ردیف    کتاب    مؤلف
1    آخرین خورشید پیدا (نگرشی کوتاه بر زندگانی امام حسن عسکری)    واحد تحقیقات مسجد مقدس جمکران
2    آشنایی با یازدهمین اختر تابناک امامت    قاسم جلیلی-علی کرجی
3    آمال الواعظین(ج2)    ابراهیم حسینی لیلابی
4    آینه کمال     اکبر دهقان
5    ائمتنا    علی محمد علی دخیل
6    الارشاد فی معرفه حجج الله علی العباد(ج2)    شیخ مفید
7    اسوه بشریت    رسول جعفریان
8    اعلام الهدایه الامام حسن العسکری    مجمع جهانی اهل بیت
9     الامام الحسن العسکری    کامل سلیمان
10     الامام الحسن العسکری سیره و ناریخ    علی موسی الکعبی
11     الامام الحسن العسکری من المهد الی اللحد    السید محمد کاظم القزوینی
12     الامام الهادی العشر الامام الحسن بن علی العسکری    لجنه التحریر فی طریق الحق
13    امام حسن بن علی عسکری    مجله حوزه
14    امام حسن عسکری    مجله حوزه
15    امام حسن عسکری از منظر دیگران    سیدجواد حسینی
16    امام حسن عسکری و تصوف    سیدجعفر ربانی
17    امام حسن عسکری و منحرفان فکری    محمدجواد مروجی طبسی
18    امام عسکری جلوه بدیع انسان کامل     عزیزالله حسینی
19    امامان اهل بیت در گفتار اهل سنت    داوود الهامی
20     امامان عسکریین (امام حسن عسکری)    فضل الله کمپانی
21    الانوار البهیه فی تواریخ الحجج الالهیه    شیخ عباس قمی
22    انوار تابناک امام حسن عسکری در آفاق جهان    عبدالکریم پاک نیا
23     با خورشید سامراء (تحلیلی از زندگانی امام حسن عسکری)    محمد جواد طبسی
24    بحارالانوار (ج 50)    محمد باقر المجلسی
25    بحثی درباره تفسیر امام حسن عسکری    رضا استادی
26    برخی از انتظارات امام حسن عسکری از شیعیان    سیدجواد حسینی
27    برگزیدگان(ج2)    مهدی رحیمی
28    پاسداری از حریم عقاید و سیره امام عسکری    محمد محمدی اشتهاردی
29    تاج الموالید:خلاصه زندگانی چهارده معصوم    علامه طبرسی
30    تاریخ انبیاء و چهارده معصوم    فرخ رصدی
31    تاریخ چهارده معصوم    محمد جواد مولوی نیا
32    تحلیلی از زندگی و زمان امام حسن عسکری    قوام‏الدین وشنوى
33    تعریف احوال ساده الانام النبی والاثنی عشر امام    راشد بن ابراهیم البحرانی
34    تفسیر منسوب به امام حسن عسکری    رضا استادی
35    تقویم شمسی تاریخ اسلام حضرت امام حسن عسکری    علی زمانی قمشه ای
36    جایگاه اندیشه و عمل در سخنان امام حسن عسکری    جواد خرمی
37     جزآء الاعداء الامام العسکری فی دار الدنیا    السید هاشم الناجی الموسوی
38    جلاء العیون    علامه مجلسی
39    جلوات ربانی در شناخت دوازده امام به مقام نورانیت(ج2)    محمد رضا ربانی
40    جلوه های هدایت در سیره و سخن امام حسن عسکری    محمد عابدی
41    جنات ثمانیه    محمدباقر بن مرتضی حسینی خلخالی
42    چهارده آیینه    محمدخرم فر
43    چهارده اختر تابناک    احمد احمدی بیرجندی
44     چهره های درخشان سامراء ( امام حسن عسکری)    علی ربانی خلخالی
45     چهل داستان و چهل حدیث از امام حسن عسکری    عبدالله صالحی
46    حدیث اهل بیت    یدالله بهتاش
47    حدیقه الذاکرین    یدالله بهتاش
48    حضرت امام حسن عسکری    مجله حوزه
49    حکومت و سیاست در سیره امام حسن عسکری    رسول جعفریان
50     حیاه الامام العسکری    محمد جواد الطبسی
51     حیاه الامام حسن العسکری دراسه و تحلیل    باقر شریف القرشی
52     حیاه اولی النهی حیاه الامام الحسن العسکری    محمد رضا الحکیمی الحائری
53    خانه های ماذون در شرح حال چهارده معصوم    محمدباقر مدرس
54    الدر النظیم فی مناقب الائمه اللهامیم    جمال الدین یوسف بن حاتم الشامی
55    در سوگ خورشید یازدهم    مجله حوزه
56    دل نوشته هایی درباره ولادت حضرت امام حسن عسکری    روح الله حبیبیان جمع آوری
57    دلائل الامامه    محمد بن جریر بن رستم الطبری
58    دورنمایی از عصر امام عسکری    سیدعلیرضا جعفری
59    راه راستان    دایره المعارف تشیع
60     زندگانی امام حسن عسکری    باقر شریف قرشی
61     زندگانی امام حسن عسکری    عقیقی بخشایشی
62    زندگانی امام حسن عسکری    محمدتقی مدرسی
63    زندگانی تحلیلی پیشوایان ما    عادل ادیب
64    زندگانی چهارده معصوم    حسین مظاهری
65     زندگانی عسکریین (امام حسن عسکری)    عباس حاجیانی دشتی
66     زندگی امام حسن عسکری    علی اکبر جهانی
67    زندگی دوازده امام(ج2)    هاشم معروف الحسنی
68    زندگینامه چهارده معصوم    محسن خرازی
69     ستارگان درخشان (سرگذشت امام حسن عسکری)    محمد جواد نجفی
70    سلاله سلیل: به مناسبت ولادت امام حسن عسکری    عباس کوثری
71    سوار سبز پوش آرزوها    کمال السید
72    سوگ ستاره سامرا    رضا چگینی
73    سوگنامه آل محمد در ذکر مصائب جانسوز چهارده معصوم    محمد محمدی اشتهاردی
74    سیره الائمه الاثنی عشر(ج2)    هاشم معروف الحسنی
75     سیره الائمه الحسن العسکری    محمد رضا عباس محمد الدباغ
76    سیره امام حسن عسکری در مبارزه با فرقه سازی و تفرقه ها    خلیل منصوری
77     سیره عملی اهل بیت (حضرت امام حسن عسکری)    سید کاظم ارفع
78    سیره معصومان    سیدمحسن امین
79    سیره و زندگانی حضرت امام عسکری    لطیف راشدی
80    سیره و سخن پیشوایان    محمد علی کوشا
81    سیری در سیره فردی و اجتماعی امام حسن عسکری    عبدالکریم ملائی تبریزی
82    شادنامه چهارده معصوم    محمد صحتی سردرودی
83    صحیفه امام حسن عسکری    جواد قیومی اصفهانی
84    طلایه دار عبادت و عرفان    عبدالکریم پاک نیا
85    عجایب و معجزات شگفت انگیزی از چهارده معصوم    واحد تحقیقاتی گل نرگس
86    عصر آزمونها    خلیل منصوری
87     فرهنگ جامع سخنان امام حسن عسکری    گروه حدیث پژوهشکده باقر العلوم (مترجم: جواد محدثی)
88    الفصول المهمه فی معرفه الائمه    علی بن محمد بن احمد المالکی المکی
89    فی رحاب ائمه اهل البیت(ج3-5)    السیدمحسن الامین
90    قطره ای از دریای فضائل اهل بیت(ج2)    سید احمد مستنبط
91    کتابشناسی اهل بیت    ناصرالدین انصاری قمی
92    کرامات عسکری    سیدامیر حسین کامرانی راد
93     کرامات و مقامات عرفانی امام حسن عسکری     سید علی حسینی
94    کشف الغمه فی معرفه الائمه(ج2)    ابوالحسن علی بن عیسی بن ابی الفتح الاربلی
95    گزیده سیمای سامرا: سینای سه موسی    محمد صحتی سردرودی
96    گلچین حکمت    محمد باقر مجلسی
97    گوشه هایی از تلاش علمی امام حسن عسکری    سیدجواد حسینی
98    مبارزات امام حسن عسکری    عباس کوثری
99    المجالس السنیه(ج2)    السید محسن الامین
100    مجموعه زندگانی چهارده معصوم(ج1-2)    حسین عمادزاده
101    مدخل امام حسن عسکری    عباس احمدوند-سعید طاووسی مسرور
102    معارج الوصول الی معرفه فضل آل الرسول و البتول    محمد بن عزالدین یوسف بن الحسن الزرندی
103     معجزات امام حسن عسکری    حبیب الله اکبر پور
104      معصوم سیزدهم (حسن بن علی)    جواد فاضل
105    مناقب اهل بیت از دیدگاه اهل سنت    سیدمحمدطاهر هاشمی شافعی
106    منتخب التواریخ در زندگانی چهارده معصوم    محمدهاشم بن محمدعلی خراسانی
107    منتهی الامال(ج2)    عباس قمی
108    موسوعه الادعیه (الصحیفه العسکریه) (ج5)    جواد القیومی الاصفهانی
109     موسوعه الامام العسکری (ج 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6)    اللجنه العلمیه
110    موسوعه المصطفی و العتره (الحسن العسکری)    حسین الشاکری
111    مهدی موعود در روایات اسلامی فرزند امام حسن عسکری است    علی دوانی
112    نکته های ناب از زندگانی چهارده معصوم    محمد گلستانی
113    نگاهی به تفسیر منسوب به امام حسن عسکری    سعید رضوی
114    نگاهی به زندگی دوازده امام    علامه حلی
115    نگاهی به قرآن منسوب به امام حسن عسکری    بهزاد یوسف زاده
116    نوادر المعجزات فی مناقب الائمه الهداه    محمد بن جریر بن رستم الطبری
117    نورالابصار فی احوال الائمة التسعة الابرار    محمدمهدی الحائری المازندرانی
118    وسیله الخادم در شرح صلوات چهارده معصوم    فضل الله روزبهان خنجی اصفهانی
119    وصایای چهارده معصوم    فرشاد مومنی
120     هدایتگران راه نور (زندگانی حضرت امام حسن عسکری)    سید محمد تقی مدرسی


خواندن 3721 دفعه

حقوق مولفان و ناشران

تمامی محتوای چند رسانه ای(کتاب ،کتاب صوتی، کتاب تصویری،مجلات،روزنامه ها،مقالات،پایان نامه ها) موجود در بازار کتاب دیجیتالی قائمیه با هماهنگی و رعایت کامل حقوق ناشران ، نویسندگان و دریافت مجوز کتبی از آنان به صورت کاملا رایگان عرضه می‌شوند.

 

شبکه های اجتماعی بازار کتاب



بازار کتاب اولین و بزرگترین سامانه دانلود کتاب الکترونیکی رایگان بر خط با هدف در دسترس قرار دادن متون و کتب شیعه راه‌اندازی شده است. به کمک کتابخانه دیجیتالی بازار کتاب به هزاران عنوان کتاب به زبان های مختلف : فارسی ، عربی ، انگلیسی و آذری و غیره .... دسترسی خواهید داشت.


همین حالا اپ بازار کتاب را نصب کنید و کتابخانه خود را با دانلود کتاب های برتر پربار کنید.

با کلیک بر روی این لینک عضو کانال تلگرام ما شوید.