فرد با كمك اين مهارتها، دانش و نگرشهاي خود را به توانايي واقعي بدل ميسازد و از نيروهاي نهفته خويش در جهت شادابي و بهبود وضعيت بهره ميگيرد. او ميآموزد كه در شرايط ويژه، بازخوردهاي مناسب از خويش نشان دهد و در معرض آسيبها و كاستيها قرار نگيرد. مهارتها شامل صفات خاص، خصوصيات شخصي و استعدادهاي بالقوه هستند كه با تمرين و مهارت در وجود وي به رشد و شكوفايي نزديك ميشوند.
انسان با سرمايه وجودي خويش ميتواند احساسات و افكار و هيجانها و ادركاتش را تجزيه و تحليل كند و بهترين گزينه را براي ادامه مسير زندگي برگزيند. آدمي براي قرارگرفتن در اين مسير موفقيتآميز بايد در اصلاح رابطه خود با خدا، خود و ديگران گام بردارد و با استفاده از اصول و آموزههاي ديني و علمي به اهداف متعالي نزديك شود. پژوهش حاضر با استفاده از متون ديني و يافتههاي علمي، راهكارهاي ارزشمندي را براي كسب مهارتهاي زندگي، فرا راه برنامهريزان و برنامهسازان قرار مي دهد. اميد كه اين سازوكارها مورد استفاده مطلوب قرار گيرد.
سرشناسه: شکوهي، مسعود، ۱۳۵۰ -
عنوان و نام پديدآور: آشنايي با مهارتهاي زندگي از ديدگاه اسلام / مسعود شکوهي؛
[تهيهکننده مرکز پژوهشهاي اسلامي صدا و سيما].
مشخصات نشر: قم : دفتر عقل ، ۱۳۸۸.
مشخصات ظاهري : 90 ص. ـ ـ (مرکز پژوهشهاي اسلامي صدا و سيما؛ 1519)
شابک: 978-600-5563-39-9
وضعيت فهرست نويسي: فيپا يادداشت: کتابنامه: ص. 89 .
موضوع: مهارتهاي زندگي موضوع: راه و رسم زندگي موضوع: مهارتهاي زندگي-- جنبههاي مذهبي-- اسلام شناسه افزوده: صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران. مرکز پژوهشهاي اسلامي